مشخص نیست که با وجود عدم تحقق وعدهها قبلی، چرا مسئولین مربوطه در روند اظهارات خود تجدید نظر نمی کنند.
گروه اجتماعی_رجانیوز: اوایل اسفند ماه سال۹۸ بود که اولین مورد ابتلا به ویروس کرونا در کشور شناسایی شد. با گذشت زمان و قوتگیری دستیابی بشر به واکسن کرونا ظن و گمان پیرامون کیفیت و کمیت آن شروع شد. مسئلهای که با بیتدبیری مسئولین بهداشتی، حالا به شرایط سخت کرونایی دامن زده و موجبات بی اعتمادی مردم را فراهم کرده است.
به گزارش رجانیوز، تا به امروز بیش از سی بار وعده تولید واکسن داخلی یا واردات واکسن توسط رئیس جمهور، وزیر بهداشت و دیگر دستاندرکاران بهداشتی کشور تکرار شده است.
این درحالی است که تقریبا هیچ کدام از این وعدهها محقق نشده و این سطح از عدم کامیابی، نشان دهند عدم فهم کارشناسی از واکسیناسیون عمومی است.
به عنوان نمونه وزیر بهداشت در پنجم آذر سال ۹۸ وعده داد که ۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار دوز واکسن از طریق سازمان بهداشت جهانی وارد خواهد شد.
هشتم بهمن همان سال رئیس ستاد اجرایی فرمان امام از آغاز به کار خط تولید کوو ایران با ظرفیت سه میلیون در ماه خبر داد. در اسفند ماه ۱۳۹۹ معاون وزیر بهداشت خبر از واکسیناسیون ۲۰ میلیون نفر در هر ماه داد. دهم فروردین سال ۱۴۰۰ سخنگوی دولت گفت که تا تابستان ۱۴۰۰ بخش اعظمی از جامعه واکسن دریافت میکنند.
اردیبهشت سال جاری رئیس جمهور گفت که ۱۰ میلیون واکسن سفارش دادیم و به زودی وارد میکنیم. ادعاهای اینچنینی تا روزهای اخیر هم ادامه داشته است و امروز رئیس ستاد اجرایی فرمان امام از چگونگی تولید و تحویل ۵۰ میلیون دز واکسن کووایران برکت به وزارت بهداشت تا شهریور ماه گفته است.
مشخص نیست که با وجود عدم تحقق وعدهها قبلی، چرا مسئولین مربوطه در روند اظهارات خود تجدید نظر نمی کنند. به نظر می رسد بخشی از اخبار مطرح شده از جانب مسئولین حدس و گمانهای بیمبنا بوده و در صورت ادامه این گفتهها، نارضایتی از عدم کارآمدی دولت در واکسیناسیون عمومی افزایش خواهد یافت.
نظرات کاربران :