مطهری در صحن علنی مطرح کرد: سازمان صدا و سیما در شرایط کنونی بدون قانون اداره می‌شود/قانون شورای نظارت بر صداوسیما ضعیف است.
09 آوریل 2017
ساعت انتشار مطلب : 13:02 | Print This Post Print This Post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

نایب رییس مجلس با تاکید بر اینکه صداوسیما بدون قانون اداره می‌شود، قانون شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما را نیز قانونی ضعیف توصیف کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت در نشست علنی امروز (یکشنبه، ۲۰ فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی، یک فوریت طرح اداره و نظارت بر سازمان صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران مورد بررسی قرار گرفت.

در شرایط کنونی سازمان صدا و سیما بدون قانون اداره می‌شود

علی مطهری به عنوان طراح طرح مذکور گفت: به طور حتم این طرح در شرایط کنونی دارای اهمیت بسیاری است؛ از طرف دیگر بر اساس اصل ۱۷۵ قانون اساسی خط و مشی و ترکیب اداره سازمان و نظارت بر آن را قانون تعیین می‌کند؛ از این رو در شرایط کنونی ما برای حوزه این سازمان نیاز به تصویب ۳ قانون داریم.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، پردیس و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: قانون خط مشی و اصول کلی سازمان، قانون اداره صدا و سیما و قانون نظارت بر صدا و سیما، ۳ قانونی است که باید مورد توجه و تصویب قرار گیرد، البته قانون خط مشی و اصول کلی در اوایل انقلاب به تصویب رسید و قانون خوبی است و مفاد آن در رابطه با پایبندی سازمان به اصول کلی اخلاقی و موضوعات دیگر بوده است.

وی افزود: از طرف دیگر قانون اداره سازمان صدا و سیما در سال ۵۹ قبل از بازنگری قانون اساسی تصویب شد و بعد از آن این قانون مورد اصلاح قرار نگرفت از این رو طبق قانون اساسی سازمان صدا و سیما دارای شورای سرپرستی متشکل از نمایندگان قوای سه‌گانه بود که مدیر سازمان را تعیین می کردند اما بعد از بازنگری قانون، شورای سرپرستی از بین رفت و رئیس سازمان توسط رهبری تعیین می‌شود، در راستای این رویکرد شورای نظارت بر سازمان به وجود آمد از این رو در شرایط کنونی لازم است قانون اداره سازمان صدا و سیما اصلاح شود.

قانون شورای نظارت بر صداوسیما ضعیف است

نایب رییس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در شرایط کنونی سازمان صدا و سیما بدون قانون اداره می‌شود، افزود: قانون شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما در سال۷۰ مصوب شد و اگرچه قبل از بازنگری قانون اساسی انجام شده اما قانون ضعیفی بوده و امروز نظارت بر صدا و سیما یک نظارت تشریفاتی است به طوری که من شخصاً دو دوره نماینده ناظر مجلس در شورای نظارت بر صدا و سیما بودم و دیدم که نظرات این شورا تأثیر چندانی نداشته است بنابراین لازم است که قانون نظارت بر این سازمان نیز اصلاح شود.


نظرات کاربران :

ارسال یک پاسخ

معادله امنیتی *

اطلاعات مطلب
  • ارسال كننده : tahlil با 5360 مطلب ارسالي
  • كد مطلب : 1878
  • تعداد ديدگاه هاي به ثبت رسيده : ۰ ديدگاه
آخرین اخبار
تبليغات