سرلشکر محمد علی جعفری با قدردانی از تلاش فرزندان ملت ایران در مذاکرات هستهای تاکید کرد: مطمئن هستیم همانگونه که رئیس محترم جمهور و وزیر محترم امور خارجه و اعضای برجستهی این تیم به صراحت مطرح کردند خط قرمز ما علاوه بر پذیرفتن حق چرخهی غنی سازی هستهای و تحقیق و توسعه در این حوزه “لغو همهی تحریمهای مرتبط” به عنوان نقطهی مرکزی مطالبات ملت ایران است.
آفتاب :
سرویس سیاسی- سردار سرلشکر پاسدار محمد علی جعفری در حاشیهی همایش فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پاسخ به برخی ابهامات مطرح شده پیرامون بیانیه اخیر هستهای، اظهار کرد: مقاومت ملت ایران در مقابل آمریکا، گزینههای ایالات متحده برای تحمیل ارادهی سیاسی به جمهوری اسلامی ایران را ناکارآمد ساخت.
به گزارش آفتاب، سردار جعفری افزود: آمریکا که در پی تغییر رفتار سیاسی ایران بود، خود به تغییر رفتار سیاسی تن داد و بر خلاف مشی گذشتهی خود، درمقابل مردم ما، مجبور به فراموش کردن همهی گزینههای روی میز و جایگزین سازی مسیر دیپلماسی برای حل موضوع هستهای شد.
سر لشکر جعفری با اشاره به اینکه “شکوه مقاومت مردم نجیب و آزادهی ما، رئیس جمهور آمریکا را به پردهبرداری از این اعتراف بزرگ تاریخی مجبور ساخت که گزینهی نظامی و استمرار تحریمها ایران را قویتر و مصممتر خواهدکرد” تصریح کرد: به فضل الهی فرزندان انقلابی ایران اسلامی در نبرد دیپلماتیک خود تا به امروز توانستهاند از حقوق ملت ایران به شایستگی دفاع کنند و ملت ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از تلاشهای صادقانه و مجاهدتهای سیاسی این عزیزان و ایستادگی روی خطوط قرمز تعیین شده، قدردانی میکنند.
فرمانده کل سپاه خاطرنشان کرد: هر چند بی صداقتی و عدم پایبندی آمریکاییها به تعهدات و عدم اعتماد به آنها، مسیر سختی را برای آیندهی این جهاد دیپلماتیک ترسیم میکند، اما مطمئن هستیم همانگونه که رئیس محترم جمهور و وزیر محترم امور خارجه و اعضای برجستهی این تیم به صراحت مطرح کردند خط قرمز ما علاوه بر پذیرفتن حق چرخهی غنی سازی هستهای و تحقیق و توسعه در این حوزه “لغو همهی تحریمهای مرتبط” به عنوان نقطهی مرکزی مطالبات ملت ایران است.
وی در پایان با تاکید بر اینکه از دستگاه هوشمند و شجاع دیپلماسی کشور انتظار میرود در فرصت تعیین کنندهی پیش رو، حداکثر ظرفیتهای قدرتمند خود و مجموعه نظام را برای عزّت انقلاب اسلامی و کشور و نیز لغو همزمان تحریمها به کار گیرد گفت: ملت بزرگ ایران بر اساس شعار نورانی «دولت و ملت، همدلی و همزبانی» در یک صف واحد، پشتیبان جبههی دیپلماتیک هستهای خود خواهند بود و اجازه نخواهند داد القائات گمراه کنندهی دشمن به ویژه آمریکا در موضوع مذاکرات اخیر از طریق ترجمة غیر واقعی بیانیه مشترک، اعتماد بین دولت و ملت را خدشهدار کند.
به گزارش آفتاب، پیش از این نیز فیروزآبادی، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در پیامی، تفاهمنامه هستهای لوزان را تبریک گفته و از آن حمایت کرده بود. فیروزآبادی با تبریک «موفقیت» تیم مذاکرهکننده هستهای به رهبری، از تلاش ریاست جمهوری و محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه، سپاسگزاری کرده بود.
آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصحلت نظام هم از تفاهم هسته ای ایران و گروه پنج بعلاوه یک در لوزان سوئیس حمایت کرده است. در مجلس شورای اسلامی نیز با وجود انتقاد برخی نمایندگان مجلس که بیشتر از اعضای جبهه پایداری-از مخالفان سرسخت و همیشگی دولت یازدهم- هستند، علی لاریجانی رئیس مجلس و دیگر نمایندگان از این تفاهمنامه حمایت کرده اند.
حمایت 96 درصدی تهرانیها از تیم مذاکره کننده
همچنین بر اساس یک نظرسنجی در زمینه مذاکرات هسته ای 96.3درصد پاسخگویان قدردان زحمات تیم مذاکره کننده به ریاست دکتر ظریف وزیر امور خارجه و حمایت مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری بوده اند.
به گزارش آفتاب، خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)، پس از صدور بیانیه سوییس در زمینه مذاکرات هسته ای با گروه 1+5 در سطح تهران اقدام به نظر سنجی کرد و نظرات شهروندان تهرانی را در مورد این بیانیه جویا شد. براساس این نظرسنجی 82.6 درصد پاسخگویان از شنیدن خبر تفاهم هسته ای در لوزان سوییس احساس خوشحالی ، آرامش و امید کرده اند.
پس از خاتمه مذاکرات لوزان و صدور بیانیه سوییس ، رییس جمهوری گفت و گوی زنده تلویزیونی با مردم داشت که براساس این نظر سنجی 72.5 درصد پاسخگویان این گفت وگو را مشاهده کرده اند اما 27.5 در صد اطلاعی از سخنان رییس قوه مجریه نداشتند. برقراری روابط مناسب و شایسته با کشورهای دنیا که رییس جمهور بر آن تاکید داشت ، از نظر 32.1 درصد پاسخگویان خوشایندترین بخش اظهارات ایشان بود. اما 20 درصد پاسخگویان از قدردانی آقای روحانی از مردم استقبال کردند و 12.8درصد دیگر توضیحات ایشان در مورد بیانیه سوییس را مورد توجه دانستند.
در این نظر سنجی نگاه های متفاوتی نیز دیده می شود بطوریکه 3.7در صد نسبت به بیانیه سوییس احساس خوشایندی نداشتند و همچنین 3.7درصد پاسخگویان از وزیر امور خارجه خواسته اند به طرف مقابل در مذاکرات امتیاز ندهد.
نظرات کاربران :